Seosko Domaćinstvo Čikić

menu

Seosko domaćinstvo Čikić

Seosko domaćinstvo Čikić

Postoji toliko razloga zašto svoj sledeći odmor treba da provedete baš ovde, u domaćinstvu Čikić. Prve komšije su nam umiljate životinje iz prirodnog rezervata Zasavica. Ovde možete videti stare i autohtone domaće vrste poput čupavih svinja mangulica, podloskog govečeta, farmu magaraca ali i koloniju dabrova koja ovde pravi prirodne brane.

Nalazimo se između Save i Drine na samom kraju Mačve, a nekako na početku Srema. Stoga smo jedinstvena mešavina prirode i ukusa koju nigde više nećete sresti. Možda još samo na Novom Zelandu i to je to :)

Naše seosko domaćinstvo ponudiće vam autentičan smeštaj na bazi noćenja, polupansiona ili punog pansiona. U dvorištu se nalazi letnjikovac i pečenjara u kojoj možete samostalno pripremati hranu ili spremati zimnicu, praviti domaće sokove, džemove, peći rakiju i slično. Naravno, ako želite, prepustite sve to nama a vaša čula neka uživaju u mirisima i ukusima domaće pite, kiflica, kobasice i slanine ali i specijaliteta ispod sača, kupusa u zemljanom loncu i mnogim drugima.

Za prave boeme, ljubitelje ravničarskog načina života i dobrog vina, organizovaćemo i zabavu uz tamburaški orkestar. Pored toga, uvek možete napraviti izlet i do nekadašnje prestonice Rimskog carstva,Sirmiuma (Sremska Mitrovica - 9km) ali i do slavnih fruškogorskih manastira.

Pogledajte galeriju naših fotografija i videćete o čemu pričamo. Kontaktirajte nas da se dogovorimo oko svega a nama će biti drago da vas ugostimo!

Opremljenost
Internet, TV, klima, kućni ljubimci, centralno grejanje, domaće životinje, kuhinja, roštilj

U blizini
reka, verski objekat, istorijski lokalitet, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza

Struktura smeštaja
Broj soba: 2 (2-krevetne, 1 višekrevetne)
 
Lokacija
Domaćinstvo „Čikić“ nalazi se: 14 km južno od E-70 autoputa Beograd-Zagreb, 2 km od rezervata Zasavica, 82 km zapadno od Beograda, 64 km južno od Novog Sada. Sa autoputa izlaz za Sremsku Mitrovicu, posle naplatne rampe levo do kružnog toka na kome treba nastaviti pravo i pratit putokaze ka Zasavici.

Geografske koordinate objekta
Geo. širina/dužina: 44.9587619, 19.4986886

Prijatelj sajta:

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward